Fizetési módok

Annak érdekében, hogy minél szélesebb körben elérhetővé tegyük szolgáltatásunkat, a Cégkivonat.hu oldalon négyféle fizetési mód áll rendelkezésre a cégdokumentumok kifizetéséhez.

Banki átutalás: A fizetés bármelyik bankból lehetséges. A szolgáltatás azonban csak a fizetési tranzakció nyugtázásakor teljesül. A nyugtázás függ attól, hogy milyen bankból, illetve mikor történik az utalás. Munkaidőben általában egy órán belül megtörténik. A fizetés megtörténte után azonnal átlép a feltöltési oldalunkra, ahol feltöltheti a befizetés bizonylatát. Ilyen esetben nem várjuk meg a banki beérkezést, hanem az igazoló irat feltöltése után küldjük a megrendelt kiadmányt. Ha gyorsítani szeretné a folyamatot, a feltöltés útán hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-70/365-35-30 telefonszámon, vagy ugyanerre a telefonszámra küldhet egy SMS-t.

Online bankkártyás fizetést azoknak ajánljuk, akik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával rendelkeznek. Internetes fizetésre a MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express típusú bankkártyák használhatók. Weboldalunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt.

barion_logo

biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai weboldalunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a cegkivonat.hu oldalán. Weboldalunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

PayPal fizetés - azon Megrendelőknek, akik PayPal számlával rendelkeznek, a legegyszerűbb fizetési mód. A pénz átküldése azonnal megjelenik és mi küldjük a megrendelt kiadmányt. A tranzakció költsége minket terhel. Önnek a fizetés díjmentes.

Utólagos fizetés-banki utalással: Azon Megrendelőink - akik rendeltek már tőlünk és nics lejárt tartozásuk - választhatják e két utolsó fizetési módot. A megrendelt kiadmányt azonnal küldjük és mellékeljük a 10 napos átutalási határidővel kiállított utalásos számlát is.

Utólagos fizetés-postai csekken: Azon Megrendelőink - akik rendeltek már tőlünk és nics lejárt tartozásuk - választhatják e két utolsó fizetési módot. A megrendelt kiadmányt azonnal küldjük és postán küldjük a 10 napos átutalási határidővel kiállított utalásos számlát és a postai csekket is.

Egyedi elbírálás esetén lehetőség van a közhiteles cégkivonat futáros és postai kiszállítással történő rendelése esetén az utánvételes fizetésre is. A közhiteles cégkivonat árán felül a futár kézbesítési díja és az utánvét díja a Megrendelőt terheli. Érdeklődéshez hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-70/365-35-30 telefonszámon.


További fontos tudnivalók

Bármelyik fizetési módot is választja, az online (nem papíralapú) dokumentumokat a sikeres fizetést követően azonnal küldjük a megadott e-mail címre. A megrendelés elküldése után a kiadmányok felkerülnek a masolat.hu oldalunkra is, ahonnan kb. 3 napig még letölthetik (a megrendelésszám és az e-mail cím megadása után). Amennyiben a fizetést követő egy órán belül (munkaidőben: 08 és 17 óra között) nem kapja meg a kért cégdokumentumot, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-70/365-35-30 telefonszámon vagy látogassa meg a masolat.hu oldalunkat.

A futár vagy postai uton rendel kiadmányok esetén a lezárt (tehát megtörtént a fizetés is) megrendeléseket következő munkanap adjuk át a GLS futárszolgálatnak illetve feladjuk a postán. 
A küldeményeket a futárszolgálat a következő munkanap, az elsőbbségi küldeményeket a posta is -az esetek nagy részében- másnap kézbesíti.

Bármilyen kérdése van hívja ügyfélszolgálatunkat a 06-70/365-35-30 telefonszámon (ugyanerre a telefonszámra küldhet SMS-t is) vagy írjon e-mailt az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

A cookie-k segítenek a cégkivonat.hu oldal szolgáltatásaink biztosításában.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.