Szerződéses Ügyfeleink számára közvetlen hozzáférést biztosítunk az Igazságügyi Minisztérium szervezeti egységeként működő Céginformációs Szolgálat céginformációs adatbázisához (mely a Cégbíróságok adatbázisából veszi közvetleül az adatokat) oly módon, hogy egyszeri fizetéssel, az előre feltöltött összeg erejéig bármikor cégdokumentumokat tölthetnek le. Az előfizetés révén kizárólag online (hiteles és közhiteles) dokumentumok tölthetők le, papíralapú közhiteles cégkivonat továbbra is, csak a cégkivonat.hu oldalon rendelhető.

Az első használat előtt az előfizetéshez tartozó virtuális számlát legalább 15 000 Ft + ÁFA összeggel kell feltölteni. A későbbiekben a számla egyenlege bámikor növelhető, minimálisan 10 000 Ft + ÁFA összeggel. A befizetett összeg felhasználása nincs határidőhöz kötve, az összeg teljes egészében a cégadatok lekérdezésére szolgál, havi díjat nem számítunk fel. Előfizetéses Ügyfeleinknek az egyedi tranzakciókhoz képest jelentős kedvezményt biztosítunk.

A szerződéses formát azoknak az Ügyfeleinknek ajánljuk, akik rendszeresen szeretnék igénybe venni szolgáltatásunkat, és nem akarnak minden egyes cégdokumentum letöltésénél a fizetési folyamatot végigvinni. Amennyiben nem rendszeresen kívánja használni szolgáltatásunkat, kérjük, használja a főoldalon található keresőt, amely segítségével gyorsan tölthet le cégdokumentumot. Az cégdokumentumok szerződéses árai kedvezőbbek az egyedi letöltésnél megadottaknál. A pontos árak és egyéb díjak megtekintéséhez kattintson ide.

A jelenleg lekérhető kiadmányok a következők: 

  • megadott keresési feltételeknek megfelelő cégnevek,
  • cégjegyzékszámok listája,
  • névjegy,
  • nyilvános cégadatok kivonata vagy másolata,
  • iratjegyzék,
  • bejegyzési dokumentumok,
  • mérlegadatok,
  • közleményjegyzék,
  • közzétételi közlemény és részletes számlakivonat.

Az ügyintézést meggyorsítja, ha letölti a szerződést, majd kitöltve, aláírva, két példányban eljuttatja cégünk címére! Kattintson a szerződését!

Szerződéskötés esetén ajánlott küldeményként visszaküldjük a szolgáltatási szerződést, valamint a felhasználó nevet. A szolgáltatás aktiválására, valamint a jelszó átadására azt követően kerül sor, hogy a virtuális számlán megjelenik a befizetés.

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kapni a termékről, kérjük adja meg elérhetőségét:

Szerződés kérés email

Az Ön neve:(*)
Kérem, adja meg a nevét!

Cégnév
Invalid Input

e-mail címe:(*)
Kérem, adja meg az e-mail címét!

Telefon:
Invalid Input

Tárgy:(*)
Please write a subject for your message.

Üzenet:
Please let us know your message.


A cookie-k segítenek a cégkivonat.hu oldal szolgáltatásaink biztosításában.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.