Amennyiben a cégadatokat valamely szolgáltató, vagy hatóság számára kívánja benyújtani, kérjük a megrendelés előtt tájékozódjon, hogy az adott hivatal az alábbiak közül melyik változatot fogadja el.

 • Informáló kiadmányok Az adatok a Cégkivonat.hu saját adatbázisából származnak. Az adatbázis adatait hetente frissítjük a Digitális Cégközlönyben megjelent adatokra támaszkodva. Az adatokban esetlegesen előforduló pontatlanságokért az üzemeltető nem vállal felelősséget. Alkalmas a cég azonosításához, címadatok, tulajdonosok, tevékenységek ellenőrzéséhez. Az adatok csak tájékoztató jellegűek, hivatalos célra nem használhatóak.
  Továbbitott formátumok: pdf és html (web formátum)
  minta
 • Hiteles kiadmányok a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) által kezelt cégbírósági adatbázisokból a kiadás napján hatályos adatokat tartalmazza, melyet az KIM hiteles formában, on-line módon biztosít cégünknek, és mi ezt küldjük tovább ügyfeleinknek. A rendszer által ilyen módon továbbított kiadmányok hitelességét a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata szavatolja, de nem minősülnek közokiratnak. Általában a hivatalok elfogadják. (Megrendelés előtt érdemes megkérdezni a hivatalt arról, hogy "A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium által on-line módon kiadott cégkivonat megfelelő-e?")
  minta
 • Közhiteles kiadmányok amit az KIM Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata papir alapon, bélyegzővel, valamint aláírással hitelesítve ad ki. (A 10/1998. (V. 23.) IM rendelet értelmében a Nyilvános cégadatok kivonata, a Nyilvános cégadatok másolata és a Nyilvános cégadatok bizonyítványa elnevezésű kiadmányok közokiratnak, a többi kiadmány közhiteles céginformációnak minősülnek.) Ezek a kiadmányok papír alapon, a cégbírósági adatbázisokban a kiadás napján hatályosan szereplő adatokat tartalmazzák.
  minta
 • Digitálisan hiteles kiadmányok (es3) melyen a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) Céginformációs Szolgálatának elektronikus aláírása, valamint időbélyege szerepel. Az e-hiteles formátum garantálja a hiteles adatok sérthetetlenségét. A dokumentum aláírása fokozott biztonságú. A törvény erejénél fogva bizonyító erejű dokumentum, de nem minősül közokiratnak és amely kinyomtatva nem őrzi meg az elektronikus aláírás biztonságát. Többnyire banki ügyintézéshez elfogadják. Kérjük, minden esetben tájékozódjon, elfogadják-e a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának adatbázisából származó e-hiteles cégkivonatot!
  A digitálisan aláírt okiratokon az aláírást és időbélyeget a MICROSEC e-Szignó programja biztosítja.
  Ezen okiratok csak az ingyenesen letölthető e-szigno programmal tekinthetők meg.
  Általában a bankok ".es3" kiterjesztésű okiratot kérnek.
  Munkaidőben egy órán belül, e-mailben küldjük.
  Kiterjesztése: "es3".
  minta
 • Digitálisan közhiteles hiteles kiadmányok (es3) amit Céginformációs Szolgálat minősített elektronikus aláírással és időbélyegzővel lát el. Az elektronikus közokirat kiállításával a Céginformációs Szolgálat azt tanúsítja, hogy annak tartalma mindenben megegyezik az eredeti okiratéval. Az elküldött elektronikus közokirat csak elektronikus formában közhiteles.
  A digitálisan aláírt okiratokon az aláírást és időbélyeget a MICROSEC e-Szignó programja biztosítja.
  Ezen okiratok csak az ingyenesen letölthető e-szigno programmal tekinthetők meg.
  Legkésőbb a következő munkanapon, e-mailban teljesítjük.
  Kiterjesztése: "es3".
  minta

A cookie-k segítenek a cégkivonat.hu oldal szolgáltatásaink biztosításában.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.