A PayPal egy online, minősített számlaszolgáltató, amely lehetővé teszi a bankkártyás fizetést és a bankkártya elfogadását ügyfelei részére. Sikerét annak köszönheti, hogy biztonságos fizetést biztosít azzal, hogy a vásárló személyes és bankkártya adatai kiadása nélkül bonyolítja le a fizetési folyamatot. A PayPal a világon az egyik legelterjedtebb módszer a biztonságos internetes fizetéshez. Amennyiben rendelkezik PayPal számlával, az internetes vásárlások során még arra sincs szükség, hogy bankkártya adatait minden egyes vásárláskor megadja.

Fizetés után rövid időn belül e-mailben értesítenek a sikeres tranzakcióról, ezzel egy időben mi is megkapjuk az értesítést a sikeres fizetésről, és elkezdjük a megrendelésed feldolgozását. A fizetésnek ez az egyik leggyorsabb módja.

Ha azonban mégsem sikerül a tranzakció, vagy nem érti valamelyik hibaüzenetet, minden további nélkül visszatérhet a honlapunkra oly módon, hogy az oldal alján található „Cancel and return to Cegkivonat.hu” linkre kattint – azaz megszakítom és visszatérek a Cegkivonat.hu-ra. Ha ezt teszi, akkor úgy folytatódik a megrendelési folyamat, hogy a PayPal jelzi a fizetés sikertelenségét, és felajánlja, hogy újból próbálkozhat. Itt újra választhatja a PayPal fizetés vagy a többi fizetési lehetőség közül.

Gyakran ismételt kérdések a PayPal rendszerrel kapcsolatban

Miért a PayPal?

 • A PayPal a világ egyik legnépszerűbb online fizetési rendszere, amely nem régóta Magyarországon is elérhető, mind vásárlóként, mind kereskedőként.
 • Egyszerű, mert egy dombornyomott kártya segítségével könnyedén fizethet, akárcsak egy boltban, ahol kártyával lehet fizetni.
 • Gyors, mert néhány perc alatt csatlakozhat a rendszerhez (csak egyszer kell) és a fizetés másodpercek alatt megtörténik.
 • Biztonságos, mert a bankkártya adataidat a PayPal kezeli (így nem kerül illetéktelen kézekbe).
 • Népszerű, mert Magyarországon is több mint 100.000 helyen lehet PayPal-lal fizetni.
 • Olcsó, mert minden online fizetés után a tranzakciós költséget nem Ön, hanem mi álljuk – hasonlóan más, hagyományos bankkártyás fizetéshez. Ön mindig csak a termék pontos összegét fizeti.
 • Elterjedt, mert a világ legnagyobb online fizetési rendszere, melynek több mint 150 millió felhasználója van szerte a világon.
 • PayPal fiók nyitásához semmilyen pénzintézethez nem kell befáradnia, de rendelkezni kell egy bármely bank által kibocsátott dombornyomott bankkártyával: VISA, MasterCard, American Express, Discover.

Hogyan működik a PayPal?

 • A PayPal fiókot úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos bankszámlát, csak ennek a számlának az azonosítója nem a szokásos 3 x 8 számjegy, hanem a létrehozáskor megadott e-mail cím (két azonos e-mail címmel rendelkező PayPal fiók nem fordulhat elő).
 • A pénzt akár 16 féle devizanemben kezelheti: magyar forint, euro, amerikai dollár, angol font, svájci frank, lengyen zlotyi, japán jen, ausztrál dollár, kanadai dollár, cseh korona, dán korona, hong kongi dollár, új-zélandi dollár, norvég korona, szingapúri dollár és svéd korona.
 • Mivel PayPal fiók nyitásakor annak egyenlege nulla, így fizetéskor a fedezetet a hozzá kapcsolódó dombornyomott bankkártya nyújta.

Biztonságos a PayPal?

Ez a pénzküldési forma nagyon biztonságos, mivel a PayPal – hasonlóan a kereskedelmi bankokhoz – biztonságosan kezeli az információnkat. Az adataink erősen titkosított rendszerben (SSL, https) vannak kezelve, amelyből a kereskedő nem lát semmit. 
A vásárlást követően a tranzakció bekerül a számlatörténetbe, amely bármikor visszaellenőrizhető.

Bízunk benne, hogy ezzel a kis segítséggel semmi gondot nem fog okozni majd a számla kifizetése!

Bővebb információ a PayPal-ról a Wikipedián vagy a Google -n.

Az Ön bankkártya adatait cégünk nem tárolja és sem írásban, sem telefonon, sem egyéb más módon nem kérjük Öntől ezeket a bizalmas adatokat!

Mi történik a fizetés után?

A sikeres befizetésének pillanatában Ön, és az irodánk is kap egy automata e-mailt, tájékoztatva a tranzakció sikerességének létrejöttéről, ekkor mi  elkezdjük a megrendelése feldolgozását.


A cookie-k segítenek a cégkivonat.hu oldal szolgáltatásaink biztosításában.
Az oldal használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába.